Нова Епоха

nova-epoha

Книжарница НОВА ЕПОХА е една от първите езотерични книжарници, отворени в София. Тя започва работа през 1996 година и оттогава до днес е една от най-посещаваните. Работим с някои от най-големите и авторитетни издателства, които предлагат езотерична литература, като Кибеа, Шамбала, Лира Принт, Аратрон, Издателство Бяло Братство, Хермес, Жануа 98, Барт, Хермес, Феникс Дизайн и много други. При нас можете да откриете голямо разнообразие и най-новите заглавия на книги, свързани с астрология, ароматерапия, фенг-шуй, су-джок, нумерология, радиестезия, нетрадиционна медицина, езотерични романи, както и различни аспекти на основните традиционни религии.

Цялата ни дейност и всичките ни усилия са мотивирани от надеждата, че са нашият скромен принос за една Нова Епоха, в която ще считаме хората около нас за майки и бащи, братя и сестри, синове и дъщери. Ще живеем така, че когато си отидем, да оставим след себе си един по-добър свят за бъдещите поколения. Целта ни е да докоснем колкото може повече хора с обнадеждаващата вест за раждането на една НОВА ЕПОХА.

Освен продажба на книги, предмети и сувенири, важна част от нашата дейност е издателската. Издателство Юнивърс е един от пионерите в издаването на езотерични романи. Досега сме издали и разпространили на българския пазар романите Най-великият търговец в света от Ог Мандино, Пътят на мирния войн и Свещеното пътуване на мирния войн, Пътуванията на Сократ от Дан Милман.

Друга важна част от дейността ни е организирането и провеждането на семинари по Метода СИЛВА в България, за което е оторизиран Стоян Лаловски. Заедно с гръцкия му колега – един от най-авторитетните преподаватели, Панайотис Метаксатос – те провеждат семинарите от 1992. Работата в тази насока беше оценена високо на проведената през есента на 2007 среща на Директорите на Силва Майнд Контрол в Атина.


Книгата Все по-добре с Метода СИЛВА както и тези на основателя на тази уникална система за самоусъвършенстване – Хосе Силва: Ти лечителят и Методът СИЛВА, са също така издадени и разпространени на пазара от нас. В най-скоро време ще излезе и книгата Подобрете живота си за 30 часа от Робърт Стоун и Панайотис Метаксатос.