ЮМЕЙХО Център

luka

Високата ефективност и безопасните средства на ЮМЕЙХО ни водят към Здраве и Благополучие (чрез Хармония и Баланс на човека със себе си и със заобикалящия го свят). Този метод не изисква време и разходи за тестване и лечение.

Ефектът от терапията се усеща още след първите няколко сесии.
Поговорката ‘По-добре да бъда здрав и богат, отколкото беден и болен’ по отношение на ЮМЕЙХО звучи сериозно.

В света методът ЮМЕЙХО е достатъчно скъп. Благодарение на усилията на Академия на здравето Св. Лука, методът е адаптиран към социално-икономическите характеристики на нашия регион, което го прави достъпен за всички. За последните три години Лука Докузанов е провел повече от 50 двудневни безплатни семинари за разясняване на философията ЮМЕЙХО.

Все пак е важно да се разбере и другото – цената за възстановяване на здравето е неизбежна, и ЮМЕЙХО помага да я намалите. Сметнато е, че един курс ЮМЕЙХО създава Запас от устойчивост на имунната система за една година и разходите по него занижават разходите за посещения в клиниките от 4 до 10 пъти!

ЮМЕЙХО възстановява душевното равновесие чрез чувство за удоволствие по време на сесията, а резултатът удовлетвореност. Човек става щастлив, така че – здрав. Здравият човек е по-продуктивен и по-добре може да се грижи за свото Благосъстояние.

За кого е предназначен метода:
Философията и лечебната терапия ЮМЕЙХО сега е на разположение на:
1. Специалисти и професионалисти, които искат да получи нови знания;
2. Всеки, който иска да започне нова кариера – чрез обучителен курс с изпит и диплом от Института по Превантивна медицина в град Токио;
3. Всеки, който иска да подобри своето здравословно състояние, да помага на семейството си и да живее в хармония.

Същност на метода ЮМЕЙХО:
ЮМЕЙХО е големият принос на Япония и знаково събитие за цялото човечество, което в настоящото време на трансформации добива все по-голям смисъл. За здравето много се говори и пише, но за съжаление почти никой не се грижи за него сериозно. Повечето хора са станали мързеливи и предпочитат да живеят по инерция, без да отделят време и сили да се грижат за себе си. Медицината сравнително добре се справя с остри състояния, но не може да направи човека здрав.

Древните цивилизации на Земята познавали инструмент за възстановяване на функциите и органите на човека. Този инструмент е …самият човек. Японецът М. Сайонджи дава старт ЮМЕЙХО – комплекс от най-ефективни, преминали през многовековен подбор масажни и наместващи техники, гимнастически упражнения и вътрешни практики, целящи да съвместят центъра на тежестта с енергийния център на човека. Статистиката показва, че около 99% от човечеството е с изместване на тазовите кости още от детството и на практика ЮМЕЙХО е необходимо за всеки, но малко са тези, които осъзнават тази своя нужда! Когато се съвместят физическият и енергийният център на тялото, които по замисъл трябва да съвпадат, тогава се възвръща самолечебната сила на организма.

ЮМЕЙХО се превежда като ‘прилив на енергия’. На физическо ниво се постига балансиране на енергийния баланс чрез възстановяване на симетрията на гръбначния стълб и тазовите кости. Това нормализиране дава ‘жизненост’ на тялото (кръв, лимфа, чи) и то се движи свободно и изпълнява своите функции пълноценно.

ЮМЕЙХО дава свобода!
Няма заболяване, което да не е свързано с някакъв блокаж (независимо на физическо, психо-емоционално или умствено ниво). Качественото ЮМЕЙХО премахва тези блокажи. Никой човек не може да излекува друг човек – това не ни е дадено Свише. Ние помагаме на хората да си спомнят единствено това, което те сами знаят, да намерят правилното решение, помагаме техният ум да вземе решение да ги излекува.

Чрез ЮМЕЙХО се предотвратяват и лекуват (без лекарства) повече от 190 болести. ЮМЕЙХО терапията се прилага след шестмесечна детска възраст до дълбока старост.

ЮМЕЙХО включва в себе си 5 Велики Изкуства:
1. Изкуството да се Живее
2. Изкуството на Общуването
3. Изкуството на Любовта
4. Изкуството да се правят Пари
5. Изкуството да се реализират Мечтите

Описание на дейността на ЮМЕЙХО Център-София:
• Открити Безплатни семинари в страната и чужбина
• Организиране на Юмейхо ваканции
• Team Building (тийм билдинг)
• Организиране и провеждане на курсове, семинари, практически занятия, извършване на научно-изследователска, експериментална и консултанска дейност за изследване на възможностите за хармонизиране на биоенерго-информационната система на човека
• Курсове с диплома от Института по превантивна медицина – Токио
• Консултации
• Рейки
• Хомеопатия
• ДЕНС терапия
• Антипаразитна програма
• Детоксикация и детоксикираци процедури
• Фунго терапия
• Предоставяне на франчайз, ноу хау услуги, свързани с укрепване и поддържане на физическото здраве на личността, баланс и хармония чрез практиките на ЮМЕЙХО, рейки, хомеопатия, фитотерапия, йога, чигун, аюрведа, масажи, динамична електроневростимулираща терапия, антипаразитна терапия, СЕМ ТЕЧ терапия, озонна и йонна детоксикация, спа и уелнес, здравословно хранене, натуропатия

Юмейхо Център осигурява за всички свои клиенти и желаещи да се обучават:
• Възможност за плащане с кредитни карти и преференциални цени при заплащане на някои от услугите с кредитната си карта
• Кредитиране – по програма за отпускане на кредит за обучение
• Кредитиране – потребителски кредит , безлихвен за първите 6 месеца
• VIP карти за предплатени процедури и услуги – каратата дава 10% отстъпка за всички предлагани услуги в Юмейхо Центъра

Зад гърба на нашия ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР има огромен опит в провеждането на семинари и оздравителни терапии. Те на практика са показали качествени подобрения в състоянието на хората, практикуващи ЮМЕЙХО.