Веселин Михайлов

Vesko4

Трансформирай Ограниченията с Меридианни Подходи и EFT

Веселин Михайлов е консултант по личностно усъвършенстване. Преминал е професионални сертифицирани обучения по EFT (техники за емоционално освобождение), НЛП-Master, свободно дишане, шаманско лечение и хипноза при водещи американски и европейски специалисти.

Интересите му са насочени към постигане на промяна отвътре навън и трансформиране на житейските предизвикателства. Веселин провежда индивидуални консултации и групови обучения по интегрален коучинг и работа с тялото в България и Унгария. Той умело насърчава и споделя знанията си с другите. През практиката му преминават стотици клиенти с предизвикателства като безпокойства, страхове, депресии, главоболия, астма, физически и душевни болки и много други, трансформирани в здраве, хармония, виталност и лекота.

В дейността си черпи от богатия си опит и умения, плод на многогодишната си спортно-състезателна дейност и изучаването на източните бойни изкуства и философия. Стремежът му е да приложи усвоените знания в ежедневието чрез интегрален (цялостен) подход, съчетаващ релаксация, медитация, енергийна медицина, чи гун и дихателни техники, работейки на всички нива. Свободното си време посвещава на контакт с природата, движение и работа с тялото и хюман дизайн (Human Design).