Галя Мутафова

galia-mutafova

Изворът на женска сила

Галя Мутафова e магистър психолог, който се занимава с психотерапия от 5 години, работи с клиенти индивидуално и групово.

Методът, който е в основа на работата й като психотерапевт, е Психотелесния (връзка между психика и тяло). В работата си тя използва и когнитивно-поведенческа психотерапия, психодрама, семейни констелации, NLP.

В работата си като психотерапевт Галя среща човешки драми, назовани по различен начин: депресии, натрапчивости, тревожност, зависимости, развод, изневяра, проблеми с деца. Колкото повече говори с клиентите си, толкова повече открива, че драмата е липса на близост, липса на разбиране, липса на връзка с другия, отделеност, самота. Така стига до интимността, връзката между мъжa и жената.

Галя Мутафова е треньор и консултант в Институт за взаимоотношенията между мъжа и жената. Тя дълбоко вярвам, че сме способни да се свързваме, че нуждата от връзка и партньорство е една от най-големите ни потребности в живота, че изход от милионите ни главоблъсканици във взаимоотношенията с другия пол има и, че любовтта е единственото лекарство, което ни е нужно.