Ивомир Димчев

Ивомир1

Та кой е Ивомир?
Неговите откровения можете да прочетете в сайта Откровения. Неговите колажи (картини с нулева стойност, над 200 на брой) можете да откриете в www.novavtor.com. Направи фондация (www.galateafoundation.org) и проект, за да подпомага децата и да не се случва това, което се случи с неговия син. Спряха му достъпа дo училищата, независимо от добрите резултати (виж филма „Едни от нас” на БНТ). Стана издател на неизвестен автор (Джон Кехоу), когото разпространи в името на това хората да започнат да мислят позитивно (виж предаванията’ ‘Искрено и личнo’ на БТВ и ‘Имаш поща’ на Нова ТВ). И сега е пред фалит. Написа революционни книги за когиталността и любовта (The Black Book и The White Book), за да предизвика мислене за доброто и щастието в цял един народ. Книгите се разпространяват успешно в Чехия и САЩ (http://www.anag.cz; www.amazon.com ), но не и у нас.

Кой е ivomir?
Лицето, купило правата на филма What The… Bleep We Know за България. Продуцент на музикалният диск за синхонизация и релакс Празнота, която обвързва… Дизайнер на всичките си книги, корици, реклами. Създателят на посланието “Аз Вярвам”, което желаеше да разлепи по всички жълти сфетофари. Получи разрешение от кмета Бойко Борисов. Получи и от зам. кмета по транспорта, съгласувано с КАТ. Подписа договор с Пътно-строителна техника и започна…. Някакъв полицай реши, че това ще пречи на движението. И го спря… Царят дава, пъдарят не дава… Това е!

Та кой е ivomir? Човекът, който докара Джон Кехоу в България? Авторът на колажи и стихове? Позитивно мислещият дизайнер и продуцент? Единственият българин, позволил си лукса да кандидатства за Нобелова награда? Създателят на Теория на Когиталността?…

Не!

Той е… историята на един народ…
Защото онова, което желаем, е това, което се случва…