Наталия Кобилкина

natalia-kobilkina

Сексуално творчество за двама

Наталия е първият и в момента единствен сексолог в България, който провежда обучения по сексология. Кобилкина е една от първите жени, които говори за секс открито и в момента активно развива сексуалната култура в България. Тя е семеен терапевт, педагог, авторка на многобройни статии, свързани с отношенията и секса. Постоянен гост на различни предавания, свързани с взаимоотношения. Наталия непрекъснато провежда лекции по сексология за аудитория от 10 до 150 човека.

Наталия е автор и водеща на първите революционни тренинги в България по темата сексология за жени, мъже и за двойки. Провежда тренинги както в България, така и в чужбина. Сред тях е един от най-известните женски курсове в България Тайните на гейшата или изкуството да бъдеш жена.

Тъй като е национално признат експерт по сексуалността Наталия има големия опит с медиите. Тя многократно е била гост на известни предавания.

Нова телевизия: На кафе с Гала, Станция нова, Къщата на парите и т.н. БНТ: Жените с Марта Вачкова, Денят започва, Неделя с…, По света и у нас и т.н. БТВ: Новини. TV-7: Споделено с Камелия, Сутрешния блок, Следобедния блок, 7-мо авеню, 5400 и т.н. ББТ: Така го правят жените. Също така тя е била гост на други женски предавания като Бизнес-лейди, За жените и т.н.

Наталия често дава интервюта за най-четаните женски списания като Ева, Жената днес, Максимус, Всичко за жената, Лична драма. Вестниците Стандарт, Труд.

Тя е била автор на рубриката Секс и връзки в списания woman.bg, автор в self-help.bg.

Сега Наталия има рубрика практикум в едно от най-известните женски списания Ева и рубрика в Сайта на мрежа на сексшопове sexwell.bg.

Тя е често цитирана в най-различни сайтове, свързани с новини, отношения и сексуални съвети: dir.bg, vsekiden.com, moreto.net, newshub.bg, events.bg, sibir.bg, aha.bg, topnews.bg, kurier.bg, stars.bg и т.н.

Наталия е магистър в областта на семейната психотерапия и сексология в Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология, Русия. Притежава диплома Семеен терапевт и клиничен психолог.

Тя е магистър по психология на бизнеса към Института за управление на бизнеса и правото, Русия. Шест години е работила като бизнес-треньор HR-Директор.

Заедно с това Наталия е преминала през 40 тренинга за личностно развитие. Три години групова психотерапия при световно известния психотерапевт Нина Турченко. Наталия е НПЛ мастър и специалист по Ериксонова хипноза.

Чрез своята работа Наталия успя да промени живота на много мъже, жени и двойки, развивайки тяхната увереност в себе си и в сексуалността им. Това дава възможност на хората да се наслаждават повече на сексуалния си живот и да изграждат зрели и хармонични отношения.

Наталия дава необходимите знания, умения и навици на необвързаните хора и с нейната помощ те успяват да намерят правилния партньор и да имат успешни връзки.

Заедно с това сексоложката предоставя правилните инструменти за двойките, което им осигурява щастлив съвместен живот.

През курсове на Наталия са минали повече от 400-500 човека. Само в България Наталия е провела около 50 тренинга за жени, мъже и семейни двойки. Индивидуалните консултации са повече от 500 часа.