Татяна Рачева

tatiana-racheva

Pаботилница на Благополучието

Татяна Рачева е първият сертифициран инструктор по системата на Луиз Хей и АН Хей в България, действителен член на Професионалната Психотерапевтична Лига в Русия и основател на Клуба на приятелите на Луиз Хей – КАЖИ НА ЖИВОТА ДА!

По образование Татяна Рачева е магистър по музикална педагогика и дълги години е преподавала пиано.Самата тя се излекувала и променила благодарение на метода на Луиз Хей и твърдо вярва, че животът на всеки човек е единствено и само в неговите ръце.

Тя не е нито лечител,нито гуру, а обикновена жена, преминала през много житейски ситуации и трудности, здравословни проблеми, натрупала достатъчно опит, която помага на хората, посредством информационни лекции, групи за взаимна подкрепа и курсове, да преоткрият силата и жизнения потенциал, който носят в себе си.

‘Ако постигаме изцеление, то е благодарение на самите нас. Цялата магия идва от промяната на нашето отношение към живота. Тайната е – да се научим да му се радваме такъв, какъвто е.’ Това е нейното мото в Живота. Винаги имаме избор.