Квантов метод за тестване на организма

Espore_Did

Йорданка Ангелова и Диана Йовчева представят
Демонстрация на Квантов метод за тестване на организма.

Тази презентация има за цел да ви запознае с ТЕСТА на квантовия магнитно резонансен анализатор и да разгледа различните етапи на тестването – от направата му до пълния анализ на резултатите.

Говорят ни за профилактика, а как да я осъществим? Препоръчват ни веднъж годишно да сe правят пълни изследвания, за да се държи под контрол здравния статус и при евентуален проблем да се реагира възможно най-рано и бързо.

Всички знаем, че това е свързано със загубата на безценно време за изследвания и диагностика по кабинети и лаборатории, а и заплащането не е за пренебрегване, a можем да спестим време и семеен бюджет с Тест с последно поколение апарат на магнитно резонансен принцип.

• Това е високотехнологично устройство, което интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки. Теоретически основан върху квантовата физика, този апарат използва научните постижения и в електрониката.

• Отчита и анализира разликите между честотите на здравите клетки и тези с проблем във всички органи и системи и ги сравнява със стандарт, приет от Световната Здравна Организация.

• Дава възможност за реална профилактика и своевременна корекция. Вие получавате пълна информация за състоянието на органите и системите в тялото си, както и първите признаци на клетъчни промени в тъканите, всички аномалии и проблемни зони в техния най ранен стадий, скрити проблеми, предболестно състояние.

• Методът е абсолютно безопасен, комплексен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.

• Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви ще бъдат получени повече от 130 показатели за вашето здраве.

Изследвани Показатели:
1. Сърдечно-съдови и мозъчно-съдови
2. Функция на стомашно-чревния тракт
3. Чернодробна функция
4. Функция на жлъчния мехур
5. Функция на панкреаса
6. Бъбречна функция
7. Белодробна функция
8. Функция на Мозъчните нерви
9. Заболяване на костите
10. Минерална плътност на костите
11. Ревматоидни костни заболявания
12. Кръвна захар
13. Основни физически качества
14. Токсини в организма
15. Витамини и микроелементи
16. Сексуалната функция на мъжа
17. Простата
18. Гинекология
19. Кожа
20. Ендокринна система
21. Имунна система
22. Човешки показатели
23. Обобщен резултат

Когато се чувстваме здрави сме изпълнени с енергия и жизненост и живота ни става пълноценен и красив. Ако знаете точно какво се случва в тялото, можете да се грижите правилно за него!

В дните на фестивала на щанда на Еспоре Д и Д ще се провеждат индивидуални тестове вместо по 80 лева, на промоционална цена от 20 лева.

Датa и час:
15.10.11, 14:00 – 14:45

Вход: СВОБОДЕН