Меридианни Подходи и EFT

EFT

Веселин Михайлов

Хармония и Виталност представя лекция на тема: Трансформирай Ограниченията с Меридианни Подходи и EFT

Преминавайки през пътешествието наречено живот понякога се натъкваме на изпитания, препятствия, предизвикателства или бариери, които се явяват като ограничения по нашия път. Ограниченията могат да се проявят както на мисловно ниво, изразяващи се във вътрешни конфликти или нездравословни модели и убеждения, така и на емоционално ниво, като блокиращи ни емоции на гняв, вина, безпокойство, обида. Тези ограничения се проявяват и на физическо ниво, като оказват влияние върху нашето поведение и комуникация със себе си и другите, нашето здраве и благосъстояние или липса на такова във живота.

Тази лекция е покана да погледнем заедно на ограниченията през една нова перспектива. Да разгледаме предизвикателствата като възможности за трансформация от конфликти към яснота, от страх и вина към освобождение, здраве и изобилие.

В програмата ще бъдат засегнати основните принципи, използвани в Меридианните подходи и тяхното трансформиращо въздействие и балансиране на енергийната система.

Основни акценти:

• Връзката между меридианната система и емоциите.
• Начини на стимулиране на меридианната енергийна система.
• Начин на приложение на меридианните подходи.
• Трансформиране на ограниченията на ментално, емоционално и физическо ниво.


Веселин и създателя на EFT Гари Крейг на мастър-трeнинг 2007 в Бостън

** За повече информация по темата и дати за обучение, заповядайте на щанда на Хармония и Виталност и Институт Инспирала или в страницата – www.inspirala.org

*** В дните на фестивала на щанда на Хармония и Виталност ще се провеждат 15 минутни индивидуални сесии на промоционална цена.

Датa и час:
14.10.11, 19:00 – 19:45

Вход: СВОБОДЕН