Хюман Дизайн

Human-Design

Патрик Фарнзуърт

Хюман Дизайн България и Институт Инспирала представят на вашето внимание лекция на тема: Трансформирай живота си с Хюман Дизайн

Системата Хюман Дизайн придобива все по-голяма популярност у нас и по света, тъй като носи дълбоко и ценно познание, което помага да намерим и да се свържем с уникалната си природа и да открием нашия вътрешен потенциал. Чрез тях в този процес се научаваме да прилагаме конкретни практически стратегии за взимане на решения, които ни позволяват да преминаваме по траекторията на живота с повече лекота.

Синтезирани в Системата Хюман Дизайн са мъдростта от дълбоките древни учения: и-дзин, астрология, кабала и ведическото познание за чакрите.

В тази въвеждаща лекция заедно ще изследваме графиката на Хюман Дизайн, която е ключ към разбирането на себе си на едно дълбоко ниво.

Ще разгледаме:
• Kакво означава Вашия тип и авторитет?
• Kоя е най-правилната за Вас стратегията за взимане на решения?
• Kак най-правилно да взаимодействате с другите?

Резултатите могат да бъдат много дълбоки и съществени от гледна точка на това да живеете по-добър живот, да взимате здравословни решения и подобрите взаимоотношенията си с другите.

За да научите какъв е вашият Личен Житейски Проект (Human Design) и да изготвите личната си графика, заповядайте на щанда на Хюман Дизайн България и Институт Инспирала. В дните на фестивала всеки желаещ може за получи лична графика и 15 минутен анализ, даващ основните насоки – на минимална промоционална цена.

Датa и час:
15.10.11, 18:00 – 18:45

Вход: СВОБОДЕН