Pаботилница на Благополучието

rabotilnica_za_blagopoluchie

Татяна Рачева

В Pаботилница на Благополучието ще практикуваме техниките на релаксация, медитация, визуализация и утвърждения. Проектът е авторски, като в основата му са залегнали основните концепции на системата на Луиз Xей, Шакти Гауейн и Ангелина Могилевская.

Стъпка по стъпка ще се учим, как да се освобождававаме от напрежението и тревожността, как да намерим вътрешната си сила и как да й повярваме, как да възродим или да създадем прекрасни взаимоотношения на работното си място  и у дома, как да контактуваме с непокорните деца, как да се справяме с неприятни диагнози, как да намерим истинското си аз. и всичко, което пожелаем да променим или да придобием в нашия живот.

Работилница има за цел да ви научи да използвате естественните си заложби за генериране на положителни представи все по-осъзнато, като техниките за пораждане на онова, което искрено желаем – любов, личностна реализация, облагородяващи отношения и много други. творческото прилагане на техниките по време на нашата съвместна работа, ще ни даде ключ към благото и щедростта на живота.

Когато вникнете в принципите на използваните техники и практиките с отворен ум и сърце, решете след това за себе си, дали са подходящи за вас. Ако се окаже, че това е вашият метод,продължавайки да го използвате и да го развивате, много скоро промените в самите вас и в живота ви ще надхвърлят значително очакванията ви!

Ако не сте доволни от вашия живот, ако тревожността е ваш постоянен спътник, ако умората и стреса преобладават в ежедневието ви, ако смехът и радостта рядко ви спохождат, ако все попадате на неподходящи партньори или колеги, ако за здравето ви въобще не ви се говори, ако сте забравили кои сте, заповядайте в Работилница на Благополучието! Сега е най-подходящият момент за промяна!

Любов и светлина!

Датa и час:
16.10.11, 13:00

Вход: 8 лева