Изворът на женска сила

jenska-sila

Галя Мутафова
На тази сбирка акцентът е върху самоувереността, от която всяка жена има нужда. Пред вас ще се разкрият, дълбоко скритите ви женски качества, които не сте подозирали, че съществуват.

Ще се запознаете с новата си интересна личност, която смело поема по пътя и гради сама личното си щастие. Ще усетите колко прекрасно и лесно е да си жена.

1. За да прогледнем за себе си е необходимо мълчание. Медитацията Kоя съм аз позволява да осъзнаем кои сме, къде сме и какво се случва в живота ни, както и накъде ни се иска да вървим като жени.

2. Изживяно бъдеще е техника за привличане на положителние промени в живота ни. Тя ще ви помогне да осъзнаете какво ви е необходимо, за да постигнете мечтите си.

3. За да реализираме мечтите си, са необходими ресурси. Тези ресурси ще намерим в себе си, в мъдростта на жените преди нас, както и във връзката с изконното женско знание , стигнало до нас през вековете.

4. За да вървим уверено по пътя си, често е необходима сигурност и стабилна връзка с нас самите. Техниката ‘връзка с корените’ позволява да си дадем вътрешна сигурност тогава, когато се ‘клатим’.

Датa и час:
15.10.11, 15:00-19:00

Вход: 60 лева