Работилница Силата на думите

silata-na-dumite

Aнгелина Янева
Чуваш отсрешния – говори. Думите му стигат до теб и предизвикват мисли, а те чувства или първо са чувствата и после са мислите? Кой да ти каже, като и двете възникват по-бързо от скоростта на светлината? И следва твоята емоция, реакция в зависимост от това, какво си си помислил и как си го почувствал. Казват, че люта рана се отминава, но тежка дума не се забравя, вярно ли е?

Думите имат сила, знаеш това, но защо и наистина ли се помнят завинаги, когато са т.нар. ‘лоши’? Какво е истинското им значение и имат ли скрит смисъл? Какво е посланието на думата ‘благодаря’, ‘пари’, ‘чудо’, ‘изразявам’,’чувам’, ‘неща’, ‘поща’?

Ние имаме интересно виждане за някои думи и ще се радваме да го споделим с теб, а защо не и ти да споделиш нещо с нас по този въпрос?

В работилницата може да вземе дейно участие всеки или да бъде наблюдател. И двата варианта са добри – все ще научиш нещо.

Ще се опитаме да обърнем повече внимание на това какво мислим и какви думи използваме, както и да разкодираме, разнищим, дешифроваме и осъзнаем силата и смисъла на някои думи по метода ‘мозъчна буря’. Добре сте ни дошли, очакваме ви! Повече за нас на адрес chudo-sega.com

Датa и час:
15.10.11, 19:00-20:00

Вход: 4 лева