УСЕЩАНЕ ЗА ЕДИНСТВО ЧРЕЗ ЮМЕЙХО

luka

Лука Докузанов
УЪРКШОП на Академия на здравето Свети Лука и ЮМЕЙХО Център
ТЯЛО. ДУША. ДУХ. УСЕЩАНЕ ЗА ЕДИНСТВО ЧРЕЗ ЮМЕЙХО!

Има масажни техники, а не е масаж. Не е терапия, а лекува. Не е наука, а научаваме най-дълбоките истини за себе си и за заобикалящия ни сват.

Какво е ЮМЕЙХО и какво е практическото му приложение?
В основата на почти всички заболявания и причина за изкривяване на нашите възприятия е изместването на Центъра на тежестта на човека. Уникалното на метода ЮМЕЙХО е съвместяване на Центъра на тежестта на човека с неговия Енергиен център чрез наместващи техники и вътрешни практики.

На тази сбирка със специална апаратура ще измерим Центъра на тежестта на всеки участник и ще определим биологичната му възраст. Ще попитаме всеки какво иска да чуе и какъв проблем иска да разреши с ЮМЕЙХО.

Ще има лекция и презентация за разясняване на метода, но нас не ни слушайте. Ние не можем да ви научим на нищо, но можем да ви помогнем да си спомните единствено това, което сами знаете, да намерте правилното решение, помагаме вашия ум да вземе решение да ви излекува. Затова акцентът на тази сбирка е: СЛУШАЙТЕ СЕБЕ СИ!

Ще илюстрираме аспекти от работата с метода с Тялото, защото тялото запомня веднага и за цял живот (напр. карането на колело, плуването, усещането за любов, възторг). А вие сами ще Усетите, Чувствайки как Тяло и Ум си въздействат.

Ще обърнем внимание:
1. Как разкодираме посланията на тялото и каква е ролята на симетрията в човешкото тяло – едното рамо е по-високо от другото; единият хълбок е по-висок от другия; единият крак е по-дълъг от другия; носът е леко завъртян вляво или дясно, главата е извита, краката са във формата на Х и др. Освен за очевидните белези на разместване по време на обучението ще обърнем внимание на ежедневни белези на поведение от гледна точка на ЮМЕЙХО като: спим дълбоко само в поза „по корем”; начина, по който седим или слизаме по стълби и др.

2. Кога започва разместването на таза. Разместването на костите на тазобедрените стави и прешлените на гръбнака и свързаните с това заболявания. Начини за лекуване синдромите на главоболието и раменните болки, затлъстяването, сърцето, белия дроб, храносмилателната система, сколиоза, дископатия, безплодие, гинекологични заболявания, умора и безпокойство, сексуални проблеми.

3. Защо изместването на Центъра на тежестта на човека води до промяна на неговите възприятия и какво се случва на ниво Ум. Защо не ни върви в работата, в любовта, взаймоотношенията с партньора, нямаме мечти, а и пари – и за това ли е отговорен Центъра на тежестта. Ако искате да се излекувате, а не да продължавате да ходите да се лекувате, ще се учим защо е важно да поемаме отговорност за емоциите си и как да достигнем до основната причина за случващото се в живота ни – при съвместяване на енергийния и физическия център на човека този процес на разшифроване е естествен.

4. В практическата част и демонстрациите може да се включите като Наблюдател или да учавствате Активно. Ние ще направим диагностика на всеки желаещ. Ще се учим как да правите диагностика на себе си и на близките си, ще практикуваме техниките, стъпка по стъпка ще усетите как премахвайки блокажите в тялото си и доближавайки Центъра на тежестта дори и с мм. до идеалния, вие се чувствате свободни, щастливи и Божествено (каквото е и другото име на ЮМЕЙХО – Източен Специален Божествен масаж).

Повече за нас и метода може да видите на: www.yumeiho-bg.com

Датa и час:
15.10.11, 10:30-14:30

Вход: 50 лева
Участиците в практическата част да си носят свободни (спортни) дрехи.