Открий себе си, II издание

Открий себе си, II издание

Фестивал за личностно развитие и здравословен начин на живот

Фестивалът Открий себе си за втора поредна година ще отвори врати. В периода 14-16 Октомври в залите на Музея Земята и Хората ще съберем най-доброто, полезното и новото в сферата на личностното развитие и здравословния начин на живот. По време на миналогодишното издание около 2 000 човека посетиха над 20 различни лекции, запознаха се с над 30 организатори и водещи на семинари и практики, присъстваха на много демонстрации и опитаха разнообразни храни и техники (виж снимки 2010).

Тази година освен книгите, демонстрациите и безплатните лекции, ще ви изненадаме с много уъркшопи на различни теми, които ще се случват паралелно. Ще можете да ‘вкусите’ някои семинари, да се насладите на креативни работилници, да тествате нови методи, а специалните уъркшопи ще представят демо версии на самите семинари на преференциални цени. С всички интересни възможности ще ви запознаваме постепенно.

Фестивалът Открий себе си отново ще е разделен условно на две части – представителна и интерактивна. Представителната е разположена в централната зала на музея, където ще бъдат местата на участниците. Там посетителите ще имат възможност да се срещнат лично с организаторите на семинари, курсове и практики, както и да намерят хранителни продукти, книги, козметика и аксесоари.

Интерактивната част на фестивала ще се проведе в две по-малки зали на музея, включвайки в себе си лекции, презентации и уъркшопи с предварително обявена програма по теми. (вземете участие в лекциите и в уъркшопите)

Всеки един от тези хора или организации, които ще се представят на Фестивала Открий себе си има определена мисия – да обучава, въздейства, мотивира, да представя различни гледни точки, да дава поле за размисъл, да среща хора със сходни интереси и да помогне на всички заинтересувани да се усмихват повече.

Хората вълнуващи се от темите за личностното развитие също така са любопитни за възможностите за качествена храна, козметика, опазване на природните ресурси и воденето на здравословен начин на живот като цяло, за това ще се постараем да удовлетворим и тези потребности.

Кой ще участва на фестивала?

Участниците във Фестивала Открий себе си ще са представители на всякакви формати за личностно развитие, организатори на семинари, фасилитатори, психолози, издателства, астролози, нумеролози, йога инструктори, представители на алтернативни методи за лечение, фирми предлагащи природосъобразни продукти от всякакъв вид.

Какво ще намерите?

1. Семинарът, от който имате нужда, за да работите по своите теми.
2. Обучението, което винаги сте искали за себе си.
3. Хората, които имат същите интереси като вашите.
4. Най-новите и интересни книги в тази област.
5. Възможност да пробвате различни здравословни продукти и услуги.

Програма на фестивала Открий себе си
14.10.2011, Петък

14:00 – Отваряме врати
15:00 – Откриване на Фестивал Открий себе си
16:00 – 21:00 Лекции и Уъркшопи, Промоционални сесии, Дегустации
21:00 – Край на деня

15.10.2011, Събота

10:00 – Отваряме врати
10:30 – 21:00 Лекции и Уъркшопи, Промоционални сесии, Дегустации
21:00 – Край на деня

16.10.2011, Неделя

10:00 – Отваряме врати
10:30 – 18:00 Лекции и Уъркшопи, Промоционални сесии, Дегустации
17:30 – 18:00 Теглим томбола с много награди
18:00 – Край на Фестивал Открий себе си

Записването за участие в лекциите и уъркшопите става на място. Заповядайте в Музея Земята и Хората на 14, 15 и 16 Октомври 2011.